Mai multe

Mai multe

Verificati produsele organice

Origine: Muntii Himalaya, orasul Darjeeling

Tip Frunze: Ceai negru

Gust: Aromat si sec

Consum: Fara lapte

Infuzare: 3-4 minute, in functie de dorinta/gust, cu sau fara lapte

Cand se bea: Dupa-amiaza


Amplasat la poalele muntilor Himalaya, la 6.000 de metri deasupra nivelului marii, este orașul Darjeeling, inconjurat de unele dintre cele mai bune mosii de ceai din lume. Ceaiurile Darjeeling sunt foarte recunoscute datorita aromei lor bune. Acest lucru se datoreaza faptului ca o combinatie speciala de altitudine mare, sol si clima, impreuna cu tipul de tufa a ceaiului, produc un ceai foarte distinctiv. Gustul este o reminiscenta de struguri Muscat, cu o aciditate de fructe aproape de vin cum ar fi. Darjeeling, de asemenea, are o calitate foarte asemenea "sec", pe care degustatori de ceai o descriu drept "picanta". La Bettys (Taylors of Harrogate) ne place să servim Darjeeling ca un ceai drept de după-amiază, cu prajituri si produse de patiserie. Credem ca este cel mai bun ceai negru din gama, dar este perfect acceptabil pentru a adauga un strop de lapte, la dorinta.


Din cand in cand continutul cutiei noastre de Darjeeling rar si special, poate varia de la mosia indicata pe eticheta.Inaltime: 11.5 cm

Latime: 9.5 cm

Adancime: 8 cm

Darjeeling Special Caddy Ceai Negru

Ethiopia

c  o  m  p  a  n  y

PASSION

Pentru o infuzare perfecta:

Pentru o cupa perfecta de ceai masurati 1 lingurita de ceai (in jur de 2 g)  sau 2-4 lingurite de ceai pentru un ceainic ce vine sa serveasca 6 persoane. Se toarna peste apa fiarta proaspata si se sala timp de 3-4 minute. Se serveste cu sau fara lapte dupa gust.

Codul Produsului: 200790 Greutatea Neta 100g


Clubul promotiilor lunare

Ingrediente:

Ceai rar si special din Frunze de Darjeeling