Mai multe

Clubul promotiilor lunare

Verificati produsele organice

Ethiopia

c  o  m  p  a  n  y

PASSION

Despre Noi

"Un produs bun cu adevarat este mult mai frumos decat unul ce il uitati apoi"


ETHIOPIA este un magazin modern care ofera cea mai larga selectie de cele mai bune ceaiuri, cafele, ciocolate, vesela si cadouri din Marea Britanie in Moldova. Noi suntem dedicati de a caduce redescoperirea produselor de calitate, si impartim pasiunea noastra cu iubitorii de pretutindeni.


Echipa Ethiopia este la fel de diversa ca aromele sale. Suntem mandri de cunostintele noastre despre gust si expertiza in bauturile calde si nu numai. Alaturi de noi si impreuna, cream si imbinam arome naturale din intreaga lume.
Unde ne puteti gasi

Avem un magazin specializat in inima frumosului si instoric oras Chisinau, Strada Bucuresti 60, of. 34. Acesta ofera intreaga noastra gama de produse, oferita de partenerii nostri ce sunt lideri in domeniu.  


Daca sunteti in imposibilitatea de a ne vizita in persoana, atunci veti fi multumiti sa auziti ca totul este disponibil pentru cumparare si livrare*(contactati-ne pentru mai multe detalii).
Cine Suntem

Suntem o companie ce isi desfasoara activitatea din 2007 si ne-am propus sa introducem si sa oferim cele mai bune produse din Marea Britanie. Exista o lume intreaga de produse de care multi nu au avut sansa de a se bucura. ..


Noi credem ca senzatia de calmare care vine de la consumul de bauturi calde este universala, iar ingridientele ar trebuie sa reflecte diferite tari si culturi din jurul nostru. Obiectivul nostru este de a va prezenta o selectie variata de produse si arome, pentru a crea o perfectiune.
Ceea ce multi oameni nu realizeaza este faptul ca calitatea de ceai, cafea, ciocolata pe care majoritatea dintre noi o bem si vesela pe care o folosim, este foarta proasta si saraca, in special in comparatie cu alte tari. Aceasta pentru ca este destul de putina calitate disponibila.


ETHIOPIA vine cu o oferta globala, si nu doar o traditie britanica. Avem peste 180 dintre cele mai bune ceaiuri si infuzii, peste 300 de cafele clasice si cu arome provenind din intreaga lume, portelan englezesc si ciocolata autentica. Mai multe