Mai multe

Mai multe

Clubul promotiilor lunare

Verificati produsele organice

Ethiopia

c  o  m  p  a  n  y

PASSION

​​Roy Kirkham & Co este o companie engleză fondata de Roy Kirkham peste trei decenii în urma. De la inceputuri modeste, compania a ajuns sa fie recunoscuta ca unul dintre cei mai importanti producatori de produse English Fine Bone China.

Desi multe gusturi si stiluri au venit și au plecat, multe aspecte ale societatii inca raman aceleasi. In primul rand, compania continua sa fie detinută si condusa de familia Kirkham in Staffordshire, oferind un serviciu personal de inalta calitate pentru toti clientii sai. Brandul Roy Kirkham, de asemenea, continua sa fie asociat cu dizainuri exclusive, produse extrem de creativ si inovatoare.










Familia considera Staffordshire a fi în centrul industriei de ceramică engleze, cu istorie de multe secole de producere bogata a ceramicei de renume mondial. Personalul sunt mandri de mostenirea lor si calitatea produselor oferite.


Toate produsele sunt fabricate la cele mai inalte standarde, folosind glazura fara plumb si un amestec de argila fina China și felspars pentru a da un finisaj stralucitor, clasic, translucid. Roy Kirkham a pus intotdeauna accent pe calitatea modelelor decorative, iar catalogul actual este o expresie a acestei dorințe. Toate modelele au fost proiectate si alese cu un ochi atent fata de asteptarile inalte ale fiecarui client individual.





In calitate de Distribuitor Oficial al companiei britanice ROY KIRKHAM & Co si a Produselor Licentiate in Republica Moldova, va propunem intreaga colectie pentru anul 2015. Aici veti putea gasi vesela de ceai mai inalta calitate (parte a patrimoniului britanic) de ultima tendinta, la preturi competitive si pentru toata evenimentele si preferintele dvs.


*Nu toate produsele din catalog sunt ilustrate separat pe site-ul nostru. Insa acestea sunt sau pot fi disponibile ka solicitarea dvs. 

** Companiile Roy Kirkham (si produsele licentiate) isi rezerva drepturile de autor pe intreaga gama de produse conform patentelor internationale iar decizia de modificare sau de descontinuare a acestora va fi luata fara consultarea clientilor. 

Roy Kirkham Colectia 2015