Mai multe

c  o  m  p  a  n  y

Verificati produsele organice

Clubul promotiilor lunare

Mai multe

PASSION

Ethiopia


Aici, la ETHIOPIA, operăm cu liderul în sectorul pieței de casă și grădină de mai bine de 20 de ani. Scopul nostru de zi cu zi este de a crea produse inovatoare, la modă, cu modele originale.


Producator din Marea Britanie, unde toate articolele noastre sunt proiectate intern, pe solul Regatului Unit. Atenția la detalii este esențială în industria noastră și ne diferențiem pictând manual marea majoritate a produselor noastre pentru un efect real de viață. Ne propunem în mod constant să satisfacem nevoile mereu schimbătoare ale casei și grădinii britanice.


De-a lungul anilor, am dezvoltat renumitul nostru concept World of Make Believe. Această diviziune joacă lumea imaginativă a magiei și a minunării. Încântați-vă grădina astăzi cu colecțiile noastre de zână, pixie și elfi. În fiecare dintre aceste game, oferim o gamă largă de produse pentru stilul de viață, de la case de pixie până la hrănitoare pentru păsări cu ceai de zână. Produsele captează întotdeauna interesul publicului nostru prin lansarea regulată de produse noi. Recent, am lansat colecția noastră de cărți World of Make Believe, DIY-ul nostru îl construiește singur, gama RoboTime, pe lângă o serie de colecții de Crăciun jucăuș etc.