Este posibil ca dvs sa fi primit aceasta ca un cadou sau ati procurat-o pentru dvs, si ar trebui sa stiti ca English Fine Bone China nu este la fel ca celelalte tipuri (faianta, gresia etc) pe care le aveti in bucatarie. Curatirea si ingrijirea este foarte importanta daca doriti ca Fine Bone China dvs sa tina la nesfarsit, sa-i pastrati frumoasa stralucirea, si sa ramanaintacta, cioplita sau crapata.  

Urmatoarele sfaturi ar trebui sa va ajute sa mentineti English Fine Bone China cat mai aproape de starea initiala:

Pregatirea pentru spalare a vaselor

1. Atunci cand sunteti gata pentru a le curata, nu utilizati tacamurile de metal pentru a  inlatura resturile, folositi o spatula de cauciuc. Inlaturarea de pe Fine Bone China cu  ajutorul tacamurilor poate lasa marci inestetice gri.  2. Vasele se clatesc si se spala la scurt timp dupa masa astfel incat mancarea sa nu aiba timp pentru a se lipi cum ar fi spaghetele, care sunt acide. Aceste tipuri de alimente pot pata Fine Bone China dvs.   3. Liniati chiuveta dvs cu un prosop moale sau cu o mata de cauciuc, pe intreaga  suprafata de jos si laterala. Acest lucru va preveni Fine Bone China de la primirea zgarieturilor si de la dangate.  4. Niciodata nu gramaditi Fine Bone China dvs in chiuveta. Spalati o singura unitate, la un singur moment dat. Acest lucru va impiedica sa se loveasca una de alta. 
Spalarea vaselor English Fine Bone China

1. Folositi numai detergent usori – nu utilizati agenti de curatare abrazivi sau aspri.  2. Folositi un burete moale – nu folositi burete abrasive.  3. Folosti doar apa calda.  4. Glisati Fine Bone China in apa, pentru a permite temperaturii sa se distribuie in mod egal.  5. Nu folositi nicioadata apa fierbinte in special pentru Fine Bone China cu un trim de metal. Apa fierbinte va determina cojirea metalului.  6. Niciodata nu frecati orice detergent pe ornamentele de metal, care pot de asemenea,  provoca o cojire. 

Protejarea vaselor English Fine Bone China de la pete

1. Amintiti-va, sa le clatiti la scurt timp dupa utilizare.  2. Canile si cestile ce ceai si cafea pot fi curatate cu ajutorul unei solutii de o parte de pereoxid de hydrogen, trei parti de apa, cu doar o picatura de amoniac curat de uz casnic, la scurt timp dupa utilizare, pentru a ajuta la prevenirea crearii petelor. Se clateste apoi cu apa calda. 

Mai multe sfaturi pentru petele deja depuse pe  vasele dvs. English Fine Bone China

1. Utilizati o mica picatura de bicarbonat de sodiu pentru a inlatura usor petele.  2. Presurati petele cu sare si frecatile usor pentru a le inlatura.  3. O cantitate mica de crema de tartar pe un burete umed va elimina petele.  4. Petele gri pot fi indepartate prin frecarea unei mici cantitati de pasta de dinti pe un  burete moale.  5. Petele cauzate de apa tare sau oxid de calciu pot fi eliminate prin inmuierea Fine Bone China in apa calda cu coji de citrice, cum ar fi de lamiae, grapefruit, sau portocale peste noapte. 


Sfaturi pentru ingirjirea vaselor English Fine Bone China


1. Pentru a evita petele, intodeauna este recomandat spalarea de mana uscata in loc de  aer-de uscare.  2. Nu asezati prea multe vase Fine Bone China una peste alta.   3. Atunci cand le asezati in piramida, cel mai bine este sa plasati un servetel de dantele de hartie, sau un inel de cauciuc intre fiecare unitate pentru a evita zgaraierea.  4. Vasele asezati in piramida, trebuie sa fie ridicate atunci cand aveti nevoie sa le utilizati in loc de a le aluneca.  5. Nu stivati canile si cestile Fine Bone China.  6. Nu atarnati canile si cestile Fine Bone China de carlige sau cuie.  7. Plasati canile si cestile dvs pe un raft, una cate una intr-un rand.  8. Pastrati vasele dvs Fine Bone China la temperature moderate. Temperaturile extreme pot provoca craparea si spargerea acestora.  9. Nu depozitati Fine Bone China intr-o cutie intr-un subsol rece.  10. Nu pastrati Fine Bone China intr-o cutie intr-o mansarda fierbinte.  11. Atunci cand serviti mancare calda, cel mai bine ar fi sa incalziti Fine Bone China dvs, pentru a opri sansele de soc la schimbari de temperatura. 

Curatirea si ingrijirea... 

Mai multe

Mai multe

Clubul promotiilor lunare

Verificati produsele organice

Ethiopia

c  o  m  p  a  n  y

PASSION