Mai multe

Mai multe

Clubul promotiilor lunare

Verificati produsele organice

Ethiopia

c  o  m  p  a  n  y

PASSION

Ciocolate


Biscuiti

Un chocolatier britanic care cuprinde un nou tip de companie de ciocolata care cuprinde conexiunea dintre ciocolata de lux si comertul cu cultivarea de cacao - una dintre putinele afaceri din lume care creste de fapt cacao. Ramane o companie cu capital integral privat, cu fondatorii originali inca foarte mult implicati.


Mediul de afaceri a crescut de la un site premiat la ceva foarte diferit si original - ciocolata profund autentica, cu un aspect spiritual si la moda. 


​Un spirit de inovare si creativitate patrunde compania. Aspectul produselor este influentat de pe scena modei din Londrasi conceptele noastre prind nastere dintr-o dorinta de a face oamenii mai fericiti, prin oferirea de cadouri si interactiunea cu cei pe care ii iubesc. 


​Ciocolata adevarata are nevoie de ingrediente reale si noi suntem pioneri la "mai putin zahar si ma multa cacao" ca drept abordare la retetele noastre, ce permit adevaratelor arome sa straluceasca. Statutul unic ca un producator de cacao precum si un chocolatier ne ofera o perspectiva de neegalat, o poveste captivanta si unele dintre cele mai rare cacao din lume. 


Exista o diferenta uriasa intre cei care se bucura de o ciocolata fina si cultivatorii de cacao subzistenti care au grija de fasolele de cacao. Asa ca am decis sa facem ceva pentru a rezulta o diferenta. Suntem extrem de mandri ca programul nostru de etica a furnizat beneficii durabile pentru comunitatile din Saint Lucia si Ghana. Povestea continua cu o multume de proiecte noi si interesante.

   Noi suntem pasionati de ciocolata