Mai multe

Mai multe

Clubul promotiilor lunare

Verificati produsele organice

Ethiopia

c  o  m  p  a  n  y

PASSION


​​


Brandul Aynsley a fost stabilit de catre John Aynsley in 1775 intr-o companie de ceramica mica in Lane End, cunoscut mai tarziu ca Longton, in Staffordshire. 


Producția la inceput a fost decorativa a produselor de ceai si in curand a progresat la cele de micul dejun si articole de desert, pictate si aurite de mana. Pana in prezent, Aynsley isi continua fabricarea in Longton, Staffordshire unde tacamurile și produsele sale sunt prezentate cu un decor de lux, poleite in aur si platina cu mana.


Tacamurile Aynsley continua sa fie facute in mod traditional. Farfuriile, canile sunt formate pe matrite, vasele de de legume, farfuriile pentru supa cat si alte vase de ceai si boluri sunt turnate manual, folosind metoda lichida sau prin alunecare. Manerele sunt turnate manual și aplicate. Decorul este aplicat de mana prin transferuri litografice sau prin emailare de mână și aurire.


Cele mai celebre sunt modelele gravate de aur și de platină care au fost selectate de catre clientii mai exigenti din intreaga lume. 





In calitate de Distribuitor Oficial al companiilor britanice AYNSLEY, GALAWAY si BELLEK (The Belleek Group) in Republica Moldova, va propunem intreaga colectie pentru anul 2014. Aici veti putea gasi vesela de ceai mai inalta calitate (parte a patrimoniului britanic) de ultima tendinta, la preturi competitive si pentru toata evenimentele si preferintele dvs.


*Nu toate produsele din catalog sunt ilustrate separat pe site-ul nostru. Insa acestea sunt sau pot fi disponibile ka solicitarea dvs. 

** Companiile Aynsely, Galaway si Bellek (The Bellek Group) isi rezerva drepturile de autor pe intreaga gama de produse conform patentelor internationale iar decizia de modificare sau de descontinuare a acestora va fi luata fara consultarea clientilor. 

Aynsley Catalog Colectia 2014