Mai multe

Mai multe

Clubul promotiilor lunare

Verificati produsele organice

Ethiopia

c  o  m  p  a  n  y

PASSION

Ingrediente:

Iasomie - 100% iasomie infuzat cu ceai verde; Menta Morocana - ceai verde, 7% menta; Gunpowder - 100% ceai verde.

Pentru o infuzare perfecta:

In mod perfect, incalziti ceainicul cu un strop de apa calda. Folositi o lingurita de ceai (in jur de 2 g) la o cana  sau 2-3 lingurite de ceai la un ceainic ce serveste 6 persoane si folositi intodeauna apa proaspata si fiarta. Sa se infuzeze 3-5 minute, in functie de gust/dorinta. Se serveste fara lapte.

Codul Produsului: 306233   Greutate neta 3 x 25g


Aceasta selectie eleganta a celor mai bine vandute ceaiuri verzi fine Whittard, fac un cadou minunat pentru orice consumator de ceai. Ceaiurile verzi sunt usor racoritoare, cu o aroma verde si vie, ce au un gust la fel ca primavara. 

Ceaiul cu iasomie este unul dintre cele mai populare ceaiuri parfumate din lume. Florile de iasomie sunt asezate in straturi pe partea de sus a frunzelor fine de ceai verde, astfel incat petalele sa infuzeze frunzele cu parfumul lor. Rezultatul este un ceai perfect dulce, cu o aroma placuta pe tot parcursul zilei.

Minta marocana este o bautura clasica servita pe strazile arse de soare din Maroc. Amestecul Whittard echilibreaza bine ceaiul (gunpowder) praf de pusculita ce este afumat si ceaiul verde cu menta dulce, ce creaza un gust ce te transporta la aleile pline de viata de medina din Maroc.


Praf de pusca (gunpowder) isi ia numele de la perlele stranse ce s-au tranformat din frunze, care au fost confundate cu praf de pusca de comerciantii din secolul 16. Frunzele de culoare verde-gri din acest ceai chinezesc, produc o cupa de ceai dulce, cu o aroma buna, usor afumata si este perfect pentru o pauza linistita, contemplativa.


Aceste ceaiuri sunt prezentate in cutii imprimate cu modele exclusive Whittard care surprind caracterul fiecarui ceai verde. Se privesc de minune in bucatarie, in timp ce cutiile pastreaza ceaiul proaspat si poate fi folosit din nou si din nou. 


Inaltime: 7.5 cm

Lungime: 17.5 cm

​Adancime: 6.5 cm


Selectie Fina de Ceai Verde