Mai multe

Mai multe

Clubul promotiilor lunare

Verificati produsele organice

Ethiopia

c  o  m  p  a  n  y

PASSION

Include:

50g de fiecare: English Breakfast, Earl Grey, Assam, Spice Imperial, Lapsang Souchong, Jasmine, Russian Carravan, Sencha si Ceylon.

Pentru o infuzare perfecta:

In mod perfect, incalziti ceainicul cu un strop de apa calda. Folositi 1 pliculet de ceai (in jur de 2 g) la o cana  sau 3-4 pliculete de ceai la un ceainic ce serveste 6 persoane si folositi intodeauna apa proaspata si fiarta. Sa se infuzeze 3-5 minute, in functie de gust/dorinta. Se serveste, cu sau fara lapte. Sa se fiarba in conformitate cu instructiunile individuale.

Codul Produsului: 281873   Greutate neta 9 x 50g


Explorati unele dintre cele mai bune ceaiuri din lume cu colectia de nivel mondial de la Whittard. Un cadou frumos pentru orice iubitor de ceai, acesta ofera o mare introducere a unor arome noi si interesante.

Bucurati-va de gusturile din India impreuna cu puternicul Assam si Spice Imperial, infuzat cu condimente exotice. Clasicile chineze includ distinctul de fum Lapsang Souchong si aromaticul Russian Caravan, cat si iasomia, un ceai verde minunat parfumat. Din Sri Lanka este aroma de Ceylon. La acestea Whittard a adaugat amestecurile de dimineata si de dupa-amiaza, English Breakfast si Earl Grey, si Sencha - un ceai verde pur cu radacini japoneze.


‚ÄčInaltime: 28 cm

Latime: 27 cm

Adancime: 8.4 cmCeaiurile Lumii