Mai multe

Mai multe

Clubul promotiilor lunare

Verificati produsele organice

Ethiopia

c  o  m  p  a  n  y

PASSION

Ingrediente:

100% Ceai Verde

Pentru o infuzare perfecta:

In mod perfect, incalziti ceainicul cu un strop de apa calda. Folositi o lingurita de ceai (in jur de 2 g) la o cana  sau 2-3 lingurite de ceai la un ceainic ce serveste 6 persoane si folositi intodeauna apa proaspata si fiarta, incalzita la aproximativ 80 de grade Celsius. Sa se infuzeze 2-3 minute, in functie de gust/dorinta. Se serveste, fara lapte.

Codul Produsului: 279737   Greutate neta 125g/4.41 oz


Origine: Provincia Fujian, China

Tip Frunze: Ceai verde cu flori de iasomie

Gust: Floral, dulce si aromat

Consum: Fara lapte

Infuzare: Slab, 2-3 minute, in functie de dorinta/gust, cu apa pe punctul de fierbere

Cand se bea: De-a lungul zilei


Gustul delicat-parfumat de ceai de iasomie, il face drept unul dintre cele mai populare ceaiuri ceaiuri parfumate din China. Este o bautura extrem de eleganta, care umple mintea cu o splendoare orientala de fiecare data cand se consuma.


Se crede ca acesta dateaza din timpurile dinastiei Song, cand ceaiul de iasomie a fost unul de elita in China, consumat doar de membrii Curtii Imperiale. Gustul sau se realizeaza prin pregatirea sa foarte exacta. Aromaticele si frumoasele flori de iasomie sunt culese la amurg, doar atunci cand mirosul lor este mai pronuntat. Pe timp de noapte acestea sunt stratificate cu frunze fine de ceai verde, astfel petalele infuzand ceaiul cu parfumul lor. Rezultatul este un ceai dulce si aromat care captiveaza simturile.


Ceaiul de iasomie este unul aromat natural cu un gust floral inconfundabil. Un ceai cu un gust de valoare ce revitalizeaza pe tot parcursul zilei.


Diametru: 8.8 cm

‚ÄčInaltime: 12 cm


Ceai Verde cu Iasomie Caddy