Origine: Provincia Fujian, China

Tip Frunze: Ceai verde infuzat cu flori de iasomie

Gust: Iasomie dulce

Consum: Fara lapte

Infuzare: Slab, 2-3 minute, in functi de gust/dorinta, cu apa pe punct de fierbere

Cand se bea: De-a lungul zilei


Acest set de ceai verde cu iasomie si infuzor este o introducere  minunata la acest ceai extrem de popular si delicat din China. Frumos si elegant, iasomia este un ceai cu mare gust si revitalizator de case se bucura pe tot parcursul zilei.


Gustul sau rafinat este realizat prin pregatirea sa foarte exacta. Aceste flori de iasomie intens de aromatice sunt culese la amurg, doar atunci cand mirosul este mai pronuntat. Pe timp de noapte frunzele lungi de ceai verde fin sunt stratificate, iar petalele le infuzeaza cu aroma lor. Rezulta un ceai dulce si aromat care captiveaza simturile.


Punga de prezentare este imprimata cu un dizain traditional oriental, care surprinde aroma delicata si originile chineze a ceaiurilor cu iasomie. Are un infuzor elegant placat cu argint, ideala pentru o ceasca perfecta de ceai pentru o persoana. Acest set face un cadou minunat pentru orice consumator de ceai.


Inaltime: 21cm

Latime: 9 cm

Adancime: 8 cm‚Äč

Mai multe

Mai multe

PASSION

Ingrediente:

100% Ceai verde

Codul Produsului: 306498   Greutatea Neta 100g/3.53 oz


Song Yang cu Iasomie si Infuzor 

Clubul promotiilor lunare

Ethiopia

c  o  m  p  a  n  y

Pentru o infuzare perfecta:

Pentru o cupa perfecta de ceai cu iasomie masurati 1/2 lingurita de ceai (in jur de 1 g) in infuzatorul placat cu argint sau 1-2 lingurite de ceai pentru un ceainic ce vine sa serveasca 6 persoane. Se toarna peste apa proaspata care a fost incalzita la 80 de grade si se lasa timp de 2-3 minute. Se consuma fara lapte. 

Verificati produsele organice