Mai multe

Mai multe

Clubul promotiilor lunare

Verificati produsele organice

Ethiopia

c  o  m  p  a  n  y

PASSION

Include:

8 cafele mondiala a cate 66g macinate: Mocha Djimmah, Costa Rica, Pico Duarte, Colombiana, Nicaragua, Sumatra, Monsoon Malabar, Old Brown Java.

Pentru o infuzare perfecta:

In mod perfect, incalziti ceainicul cu un strop de apa calda. Folositi 1 lingurita de ceai (in jur de 2 g) la o cana  sau 3-4 lingurite de ceai la un ceainic ce serveste 6 persoane si folositi intodeauna apa proaspata si fiarta. Sa se infuzeze 3-5 minute, in functie de gust/dorinta. Se serveste, cu sau fara lapte. Sa se fiarba in conformitate cu instructiunile individuale.

Codul Produsului: 281857   Greutate neta 8 x 66g


Explorati unele dintre cele mai bune cafele din lume cu colectia de nivel mondial de la Whittard. Un cadou frumos pentru orice iubitor de cafea, acesta ofera o mare introducere a unor arome noi si interesante. O colectie pentru un adevarat cunoscator ce contine opt cafele de lux.

Contine cafele de diferite tarii: de la usor-medii la tari. Cafelele incluse sunt: 1) Mocha Djimmah (slaba); Costa Rica (slaba), Pico Duarte (medie), Columbiana (medie), Nicaragua (medie-tare), Sumata (tare), Monsoon Malabar (tare), si Old Brown Java (tare).


Cafeaua este adecvat macinata pentru utilizarea in cafetieres si cele mai multe aparate de pregatirea cafelei.


Cadoul perfect pentru iubitorii de cafea, unde fiecare ceai este prezentat intr-o cutie frumoasa imprimata cu modele inspirate de tara origone.


‚ÄčInaltime: 34 cm

Latime: 16 cm

Adancime: 9.5 cm

Cea mai Fina Colectie de Cafea