Mai multe

Mai multe

Clubul promotiilor lunare

Verificati produsele organice

Ethiopia

c  o  m  p  a  n  y

PASSION

Pentru o infuzare perfecta:

In mod perfect, incalziti ceainicul cu un strop de apa calda. Folositi o lingurita de ceai (in jur de 2 g) la o cana si folositi intodeauna apa proaspata si fiarta. Se lasa sa se infuzeze timp de 3-5 minute, in functie de gust/dorinta. Poate fi consumat, cu sau fara lapte. 

Ingrediente:

100% Ceai Negru

Codul Produsului: 303230   Greutatea Neta 125g/4.41 oz


Origine: Mai multe, imbinate

Tip Frunze: Ceai negru cu arome

Gust: Fructe si floral

Consum: Cu sau fara lapte

Infuzare: 3-5 minute, in functie de dorinta/gust

Cand se bea: Dimineata


Un cadou pe cinste pentru cineva special de dimineata, cu o punga de cel mai bun ceai English Breakfast de-a lui Whittard. 


Frunzele vrac sunt prezentate intr-un pachet imprimat cu un dizain clasic floral englez. Acesta vine cu un infuzor placat cu argint si forma eleganta, ideal pentru a face o ceasca perfecta de ceai pentru o persoana.


Acest amestec exceptional de ceai de dimineata a fost dezvoltat de-a lungul lungii istorii de activitate a Whittard of Chelsea, si este iubit de clientii acestuia. Acesta combina 3 ceaiuri exceptionale din intreaga lume - Assam pentru tarie, Ceylon pentru pronuntarea gustului si Kenya pentru culoarea sa bogata. Rezultatul este un gust familiar si comfortabil ce denota un inceput de zi cu piciorul drept. 


Inaltime: 21cm

Latime: 9 cm

Adancime: 8 cm‚Äč

Ceai English Breakfast si Infuzor