Clubul promotiilor lunare

Verificati produsele organice

Origine: Mai multe, imbinate

Tip Frunze: Ceai negru parfumat

Gust: Usor parfumat cu bergamota

Consum: Slab fara lapte sau tare cu lapte

Infuzare: 3-5 minute, in functie de dorinta/gust

Cand se bea: Dupa-amiaza


Pentru multi, Earl Grey este ceaiul de dupa-amiaza ca drept alegere, ispititor cum este si cu bergamota pentru ai da o aroma exotica pe care noi toti o apreciem.


Earl Grey este un amestec usor parfumat, un adevarat clasic al ceaiurilor de calitate din India si China, dar totusi chintesential englez. Acesta a preluat numele de la prim-ministru englez al anilor 1830, Charles Grey, desi originea ceaiului este incerta. Un ceai de lux de dupa-amiaza, a fost initial consumat exclusiv de catre aristocrati, preparat slab si, de obicei, fara lapte. 


In prezent, exista putini oameni care nu au savurat gustul aromat a unei cesti bune de ceai Earl Grey. Amestecul Whittard este remarcabil, cu un echilibru corect de bergamota, consumat, cu sau fara lapte. 


Inaltime: 21cm

Latime: 9 cm

Adancime: 8 cm‚Äč

Ceai Earl Grey si Infuzor 

Mai multe

PASSION

Pentru o infuzare perfecta:

In mod perfect, incalziti ceainicul cu un strop de apa calda. Folositi o lingurita de ceai (in jur de 2 g) la o cana si folositi intodeauna apa proaspata si fiarta. Se lasa sa se infuzeze timp de 3-5 minute, in functie de gust/dorinta. Poate fi consumat, cu sau fara lapte. 

Ingrediente:

97% Ceai Negru, 3% bergamota

Codul Produsului: 292326   Greutatea Neta 125g/4.41 oz


Mai multe

Ethiopia

c  o  m  p  a  n  y