Mai multe

Mai multe

Clubul promotiilor lunare

Verificati produsele organice

Ethiopia

c  o  m  p  a  n  y

PASSION

Ingrediente:

97% Ceai Negru, 3% aroma de bergamota

Pentru o infuzare perfecta:

In mod perfect, incalziti ceainicul cu un strop de apa calda. Folositi o lingurita de ceai (in jur de 2 g) la o cana  sau 2-3 lingurite de ceai la un ceainic ce serveste 6 persoane si folositi intodeauna apa proaspata si fiarta. Sa se infuzeze 3-5 minute, in functie de gust/dorinta. Se serveste, cu sau fara lapte.

Codul Produsului: 279687   Greutate neta 125g/4.41 oz


Origine: Mai multe, imbinate

Tip Frunze: Ceai negru parfumat

Gust: Usor parfumat cu bergamota

Consum: Slab fara lapte sau tare cu lapte

Infuzare: 3-5 minute, in functie de dorinta/gust

Cand se bea: Dupa-amiaza


Pentru multi, Earl Grey, este ceaiul de dupa-amiaza ca drept alegere din cauza lumii sale ispititoare si infuzat cu bergamota pentru a-i da o aroma exotica preferata de multi.


Earl Grey este un amestec usor parfumat, amestecul clasic al ceaiurilor de calitate din India si China, dar britanic in esenta. Acesta isi trage numele de la prim-ministru englez al anilor 1830, Charles Grey, desi originea ceaiului este incerta. Un ceai de lux de dupa-amiaza, a fost initial consumat doar de aristocrati, preparat usor si, de obicei, fara lapte.


In prezent, exista putini oameni care nu au savurat gustul aromat de o ceasca buna de Earl Grey. Amestecul Whittard este remarcabil, cu un echilibru corect de bergamota. Este un ceai de dupa-amiaza preferat, suvarat cu sau fara lapte.


Diametru: 8.8 cm

‚ÄčInaltime: 12 cm


Ceai Negru Earl Grey Caddy