Mai multe

Mai multe

Clubul promotiilor lunare

Verificati produsele organice

Ethiopia

c  o  m  p  a  n  y

PASSION

Ingrediente:

English Breakfast - 100% Ceai Negru; Afternoon Tea - 89% ceai negru, 10% ceai verde, 1% bergamota; Earl Grey - ceai negru, 3% bergamota.

Pentru o infuzare perfecta:

In mod perfect, incalziti ceainicul cu un strop de apa calda. Folositi o lingurita de ceai (in jur de 2 g) la o cana  sau 2-3 lingurite de ceai la un ceainic ce serveste 6 persoane si folositi intodeauna apa proaspata si fiarta. Sa se infuzeze 3-5 minute, in functie de gust/dorinta. Se serveste, cu sau fara lapte.

Codul Produsului: 306456   Greutate neta 3 x 25gSarbatoriti frumosul ritual britanic de a bea ceai cu acesta selectie de ceai, Alisa in Tara Minunilor . Setul contine 3 din cele mai populare ceaiuri negre din frunze vrac Whittard, prezentate in cutii suvenir imprimate cu ilustratii de John Tenniel pentru scena Mad Hatter, Tea Party in Alisa in Tara Minunilor. 

English Breakfast dupa formula lui Whittard este un amestec de micul dejun excepțional si iubit de catre clientii sai. Acesta combină ceaiuri fine negre din intreaga lume pentru a crea un gust familiar si comfortabil, care este perfect pentru a incepe ziua. Ceaiul de după-amiaza este doar ceea ce se spune - ceaiul perfect pentru a fi savurat in dupa-amiaza. Acesta este unul din amestecurile originale Whittard, creat de Walter Whittard in 1940 sa te bucuri in sir, persistent si dupa-amiaza, cand ceaiul se consuma pe gazon de cei mai multi britanicii, ca drept ritual. Earl Grey este un ceai clasic englezesc. Este un amestec slab de ceaiuri fine negre cu doar suma de bergamota perfecta pentru a da o aroma exotica clientilor Whittard.

​Englez in esenta, ceaiurile par cadoul perfect pentru orice consumator de ceai. Amestecurile au fost create de Whittard in special pentru clientii sai sa se bucure de acele momente de băut ceai traditional zi de zi, atunci cand nimic, dar cel mai bun era in capatul mesei.


Inaltime: 8 cm

Lungime: 14 cm

​Adancime: 5 cm


Alisa in Tara Minunilor Selectie de Ceai