Mai multe

Mai multe

Clubul promotiilor lunare

Verificati produsele organice

Ethiopia

c  o  m  p  a  n  y

PASSION

Pregatirea unei cupe perfecte:

Pentru a prepara cupa perfecta de cafea cu aroma de vanilie, folositi intotdeauna apa proaspata, pana la procesul de fierbere astfel incat sa nu opariti cafeaua. Aceasta este perfecta pentru utilizarea cu orice tip de filtru de cafea - urmati instructiunile furnizate de producatorul aparatelor. Daca utilizati cafetiera  clasica de 8 cesti, va sugeram sa utilizati 3 linguri cu varf de desert de cafea si sa se lase timp de 4-6 minute inainte de cufunda.

Ingrediente:

100% Cafea Premium Arabica, macinata

Codul Produsului: 276881   Greutatea Neta 227g/8 oz


Origine: Amestec, Brazilia/Indonezia

Pondere: Plina

Prajire: Tare

Gust: Neted cu fructe si luxos de dulce natural

Recomandari: Poate fi pregatit la orice metoda, cu sau fara lapte dupa gust

Cand se bea: Dupa cina


Amestecul nostru de cafea Santos si Java unde amestecurile de boabe de fiecare parte a globului, Brazilia si Indonezia, pentru a crea o cafea seducatoare de tare cu o lovitura puternica. 

Boabele Santos sunt cultivate pe campiile de rulare din sudul Braziliei, rezultand in arome intunecate de ciocolata, in timp ce boabe provenind de la pantele vulcanice si umede ale Podisului Ijen de pe insula Java adauga o dulceata cremoasa si o aciditate corecta. Cu aroma impetuoasa si indrazneala de mare prajire, ne place sa credem ca aceasta cafea are ceva de misterul Indonezian, si un dram de spiritul de partid de Brazilia ... 


Santos & Java Ground Coffee