Origine: Colombia, America de Sud

Pondere: Medie-Plina

Prajire: Medie

Gust: Dulce si matasasoase, cu un gust bogat de nuci

Recomandari: Poate fi pregatit la orice metoda, cu sau fara lapte dupa gust

Cand se bea: De dimineata, la pranz si seara


Această cafea de origine Columbiana unica este cultivata in fermile mici, grupate in jurul orasului San Agustin, in muntii anzi. Inflorirea sub umbra de banane si copaci, boabele emana o dulceata de caramela minunata, temperat de o atingere de aciditate de portocala si un finisaj de ciocolata cu lapte.


Mediu prăjita pentru a realiza o finete distinctiva si textura matasoasa, aceasta cafea a fost o castigatoare de aur a marilor Premiilor gustului în 2012. In cuvintele judecatorilor, este o cafea caracterizată prin "citrice si nuci. Note de praline cinstite. O buna tare prajire."


Intensitatea distincta de aroma a cafelei San Agustin o face perfecta pentru espresso, sau ca un impuls consistent pentru un cappuccino sau latte. Acum, disponibil intr-unul din pachetele noastre de supapa Kraft, sau prezentate intr-un frumos proiectat caddy de cafea - perfecte pentru pastrarea unei cafelei fabuloase, proaspete zi dupa zi.

San Agustin Colombia Ground Coffee 

Mai multe

c  o  m  p  a  n  y

Ingrediente:

100% Cafea Premium Arabica, macinata

Mai multe

Pregatirea unei cupe perfecte:

Pentru a prepara cupa perfecta de cafea cu aroma de vanilie, folositi mereu apa proaspata, pana la procesul de fierbere astfel incat sa nu opariti cafeaua. Aceasta este perfecta pentru utilizarea cu orice tip de filtru de cafea - urmati instructiunile furnizate de producatorul aparatelor. Daca utilizati cafetiera  clasica de 8 cesti, va sugeram sa utilizati 3 linguri cu varf de desert de cafea si sa se lase timp de 4-6 minute inainte de cufunda.


Clubul promotiilor lunare

Verificati produsele organice

Codul Produsului: 276873   Greutatea Neta 227g/8.82 oz

Ethiopia

PASSION