Mai multe

Mai multe

PASSION

Pregatirea unei cupe perfecte:

Pentru a prepara cupa perfecta de cafea cu aroma de vanilie, folositi intotdeauna apa proaspata, pana la procesul de fierbere astfel incat sa nu opariti cafeaua. Aceasta este perfecta pentru utilizarea cu orice tip de filtru de cafea - urmati instructiunile furnizate de producatorul aparatelor. Daca utilizati cafetiera  clasica de 8 cesti, va sugeram sa utilizati 3 linguri cu varf de desert de cafea si sa se lase timp de 4-6 minute inainte de cufunda.

Ingrediente:

100% Cafea Premium Arabica, macinata

Codul Produsului: 307157   Greutatea Neta 250g/8.82 oz


Origine: Indonezia, Asia de Sud

Pondere: Plina

Prajire: Tare

Gust: Note pamantesti, tutun si picanta

Recomandari: Poate fi pregatit la orice metoda, cu sau fara lapte dupa gust

Cand se bea: Dupa cina


Old Brown Java este cafeaua de bibliotecile visiniu inchise si mesele de biliard. Cu varsta de maturizare de peste o perioada de cinci ani, in timp ce boabele sunt transformate de la culoarea verde la maro, aceasta este un vechi amestec al "baietilor", care solicita pentru ei si cel mai bun trabuc cubanez.


Procesul de imbatranire unic a fost descoperit in secolul al 16-lea, pe vremea cand olandezii au prezentat primele seminte de cafea la insula Java din Indonezia. Atunci cand navele cu condimente efectuate turele cu marfa în Europa, boabele de cafea erau depozitate departe in cala pentru a actiona in calitate de balast. Dupa cateva luni pe mare, rezultatul a fost niste fasole robuste si corpolente, temperate de lemn si saramura pentru a produce o aroma exceptionala, cu un indiciu de dulceata.


Intensitatea distincta de aroma a cafelei Old Brown Java o face perfecta pentru espresso, sau ca un impuls consistent pentru un cappuccino sau latte. Acum, disponibil intr-unul din pachetele noastre de supapa Kraft, sau prezentate intr-un frumos proiectat caddy de cafea - perfecte pentru pastrarea unei cafelei fabuloase, proaspete zi dupa zi.

Old Brown Java Ground Coffee Caddy

Clubul promotiilor lunare

c  o  m  p  a  n  y

Verificati produsele organice

Ethiopia