Mai multe

Mai multe

Clubul promotiilor lunare

Verificati produsele organice

Ethiopia

c  o  m  p  a  n  y

PASSION

Pregatirea unei cupe perfecte:

Pentru a prepara cupa perfecta de cafea cu aroma de vanilie, folositi intotdeauna apa proaspata, pana la procesul de fierbere astfel incat sa nu opariti cafeaua. Aceasta este perfecta pentru utilizarea cu orice tip de filtru de cafea - urmati instructiunile furnizate de producatorul aparatelor. Daca utilizati cafetiera  clasica de 8 cesti, va sugeram sa utilizati 3 linguri cu varf de desert de cafea si sa se lase timp de 4-6 minute inainte de cufunda.

Ingrediente:

100% Cafea Premium Arabica, macinata

Codul Produsului: 307140   Greutatea Neta 250g/8.82 oz


Origine: Coasta Malabar, India

Pondere: Medie-Plina

Prajire: Tare

Gust: Bogat, tare si frumos de neted

Recomandari: Poate fi pregatit la orice metoda, cu sau fara lapte dupa gust

Cand se bea: Dupa cina


Una dintre cele mai bune cafele din India, Monsoon Malabar este, de asemenea, una dintre cele mai iubite din toate amestecurile noastre. In mod exceptional, neteda cu o lovitura dulce si picanta, aceasta cafea este unica pentru luxuriantul de coasta Malabar de Karnataka si Kerala, unde are statutului protejat. Expuse luni de zile sir, fasole soiul tipic Arabica este spalat la un auriu pal de furtunile aburii al sezonului musonic - secretul din spatele profilului si gustului distinctiv al acest cafelei.


Proces unic de expunere  a cafelei Monsoon Malabar a fost descoperit intamplator in secolul al 16-lea, atunci cand navele cu condimente transportau boabele de cafea inapoi peste mari pentru Europa. Stocate adanc in cala, in conditiile umede, cauzau ca boabele de cafea sa se umfle, neutralizand orice aciditate si producerea unui gust dulciu si adanc - un hit imediat cu europenii.


Astazi, această cafea este consumata in intreaga lume, data finetea sa moale, ce este perfecta după cina ca o bautura calda. Acum, disponibil intr-unul din pachetele noastre de supapa Kraft, sau prezentate intr-un frumos proiectat caddy de cafea - perfecte pentru pastrarea unei cafelei fabuloase, proaspata, zi dupa zi.

Monsoon Malabar Ground Coffee Caddy