Mai multe

Mai multe

Clubul promotiilor lunare

Verificati produsele organice

Ethiopia

c  o  m  p  a  n  y

PASSION

Pregatirea unei cupe perfecte:

Pentru a prepara cupa perfecta de cafea cu aroma de vanilie, folositi intotdeauna apa proaspata, pana la procesul de fierbere astfel incat sa nu opariti cafeaua. Aceasta este perfecta pentru utilizarea cu orice tip de filtru de cafea - urmati instructiunile furnizate de producatorul aparatelor. Daca utilizati cafetiera  clasica de 8 cesti, va sugeram sa utilizati 3 linguri cu varf de desert de cafea si sa se lase timp de 4-6 minute inainte de cufunda.

Ingrediente:

100% Cafea Premium Arabica, macinata

Codul Produsului: 307173   Greutatea Neta 250g/8.82 oz


Origine: Guatemala, America Centrala

Pondere: Plina

Prajire: Mediu-Tare

Gust: Miere si dulceata de ciocolata

Recomandari: Poate fi pregatit la orice metoda, cu sau fara lapte dupa gust

Cand se bea: Ori de cate ori aveti nevoie de un inceput energic


Unii spun ca un elefant nu uita niciodata, iar acest boabe de cafea cu un gust indraznet cu siguranta vor lasa o impresie de durata.


Cultivate pe pantele vulcanice fertile din Lacul Atitlan, boabeke de cafea gigante si lucioase de Guatemala Maragogype sunt destul de surprinzatoare, pitici fiind cele mai multe tipuri de boabe de cafea la aproape triplu dimensiunea acesteea! Acestea, de asemenea, subliniaza un gust indraznet, cu tonuri de bas profund prăjite, note de top de fructe moi, iar pe final cu o putere de indulcire a unei ciocolate bine echilibrata. Castigatoarea de aur a GREAT TASTE AWARD n 2011, judecatorii au descris Guatemala Elephant cafea ca o "tare prajire, care de fapt livreaza promisiunile. Arome bine echilibrate si câteva note de ciocolată blanda. Mare, curajoasa si indrazneata - ... si tot functional."


Cu marimele sale izbitoare si profilul de gust complex, Guatemala Elephant si-a castigat bine statutul ca fiind una dintre cele mai bune si iubite cafele din gama noastra. Pentru a sarbatori acest lucru, i-am dat un nou look, ca parte din colectia noastra de borcane frumoase, și este de asemenea disponibila intr-unul din pachetele noastre de supapa Kraft - coroanata cafeaua ca impăratul rafturilor de la bucatarie.


Guatemala Elephant Ground Coffee Caddy