Mai multe

Mai multe

Clubul promotiilor lunare

Verificati produsele organice

Ethiopia

c  o  m  p  a  n  y

PASSION

Pregatirea unei cupe perfecte:

Pentru a prepara cupa perfecta de cafea cu aroma de vanilie, folositi intotdeauna apa proaspata, pana la procesul de fierbere astfel incat sa nu opariti cafeaua. Aceasta este perfecta pentru utilizarea cu orice tip de filtru de cafea - urmati instructiunile furnizate de producatorul aparatelor. Daca utilizati cafetiera  clasica de 8 cesti, va sugeram sa utilizati 3 linguri cu varf de desert de cafea si sa se lase timp de 4-6 minute inainte de cufunda.

Ingrediente:

100% Cafea Premium Arabica, macinata

Codul Produsului: 276857   Greutatea Neta 227g/8 oz


Origine: Guatemala, America Centrala

Pondere: Plina

Prajire: Medie

Gust: Miere si dulceata de ciocolata

Recomandari: Poate fi pregatit la orice metoda, cu sau fara lapte dupa gust

Cand se bea: Seara


Plantatiile presărate in jurul orasului Guatemala Antigua produce unele dintre cele mai bune cafele din tara ce sunt  de oferit. Cultivate la mare altitudine in solul bogat in minerale a unui teren mocnit cu vulcani, aceasta cafea speciala si de singura origine, creste incet la umbra padurii, cu un profil de gust exceptional stratificat. 

Cu un caracter minunat dulce si de miere, intensificat de note de condimente si ciocolata si o aciditate stralucitoare de struguri albi, Guatemala Antigua, este una dintre cafelele favorite a expertilor nostri - irezistibila intriganta si fara rusine de complexa, este ceva perfect pentru a stimula un inceput de discutii.

Guatemala Antigua Ground Coffee