Mai multe

Mai multe

Clubul promotiilor lunare

Verificati produsele organice

Ethiopia

c  o  m  p  a  n  y

PASSION

Pentru o infuzare perfecta:

Pentru o cupa perfecta de ceai masurati 1 pachetel de ceai (in jur de 2.5g)  ce vine sa serveasca 1 persoana. Se toarna peste apa fiarta proaspata si se sala timp de 3-4 minute. A se consuma cu sau fara lapte, dupa gust. 

Ingrediente:

96% Ceai negru, 4% aroma de bergamota 

Codul Produsului: 271700 Greutatea Neta 125g/4.41 oz


Origine: Din mai multe tari

Tip Frunze: Ceai negru parfumat

Gust: Usor parfumat cu bergamota

Consum: Cu sau fara lapte

Infuzare: 3-4 minute, in functie de dorinta/gust

Cand se bea: Dupa-amiaza


Pentru multi, Earl Grey este ceaiul de dupa-amiaza ca alegere, luminos si infuzat cu bergamota sa-i dea un gust exotic și aroma pe care noi toti o iubim.


Earl Grey este un amestec ușor parfumat, un amestec clasic de ceaiuri de calitate din India si China si este respectiv un ceai ce reprezinta chintesenta engleza. Are numele de la prim-ministru englez din 1830, Charles Grey, desi adevarata origine a ceaiului este incertăa Un ceai de lux de dupa-amiaza, a fost intțial consumat aproape exclusiv de aristocrati, usor preparat si, de obicei, fara lapte.


In prezent, există putini oameni care nu au savurat gustul aromat de o ceasca bună de Earl Grey. Amestecul Whittard este remarcabil cu doar un echilibru corect de bergamota. Este un ceai de dupa-amiaza favorit, consumat cu sau fara lapte.


Inaltime: 15cm

Latime: 9 cm

Adancime: 8 cm

Earl Grey 50 pliculete ceai negru