Mai multe

Mai multe

Clubul promotiilor lunare

Verificati produsele organice

Ethiopia

c  o  m  p  a  n  y

PASSION

Pentru o infuzare perfecta:

Pentru o cupa perfecta de ceai masurati 1 pachetel de ceai (in jur de 2.5g)  ce vine sa serveasca 1 persoana. Se toarna peste apa fiarta proaspata si se sala timp de 3-4 minute. A se consuma cu sau fara lapte, dupa gust. 

Ingrediente:

100% Ceai negru 

Codul Produsului: 271007 Greutatea Neta 125g/4.41 oz


Origine: Din mai multe tari

Tip Frunze: Ceai negru

Gust: Puternic si neted

Consum: Cu sau fara lapte

Infuzare: 3-4 minute, in functie de dorinta/gust

Cand se bea: De-dimineata


Ceaiul micul dejun englezesc (English Breakfast) a devenit un fel de bautura nationala, atunci cand a fost enuntat ca regina Victoria a fost un fan - Walter Whittard a tinut rapid sa urmeze acest exemplu, creind propriul amestec distinctiv dintr-o selectie de diferite gradini de ceai. Un favorit de la compania Whittard pentru mai bine de un secol acum, este bun, versatil si revigorant, cu o bogatie robusta de malt - in special delicios servit cu un strop de lapte. Nu e de mirare că e numarul unu bestseller.


Nimic nu a fost pierdut in fata judecatorilor din 2014 pentru GREAT TASTE AWARD, unde au laudat ceaiul pentru "gust bun care trece prin", descriind-ul ca fiind "stralucitor, viu si bogat". Suntem siguri ca regina Victoria ar fi fost de acord. De asemenea, un castigator al Premiilor 2013 al gustului minunat *


Inaltime: 15cm

Latime: 9 cm

Adancime: 8 cm

English Breakfast 50 pliculete ceai negru