Mai multe

PASSION

Codul Produsului: 307165   Greutatea Neta 250g/8.82 oz

Chelsea Espresso Ground Coffee Caddy

Clubul promotiilor lunare

Verificati produsele organice

c  o  m  p  a  n  y

Ingrediente:

100% Cafea Premium Arabica, macinata

Ethiopia

Pregatirea unei cupe perfecte:

Pentru a prepara cupa perfecta de cafea cu aroma de vanilie, folositi mereu apa proaspata, pana la procesul de fierbere astfel incat sa nu opariti cafeaua. Aceasta este perfecta pentru utilizarea cu orice tip de filtru de cafea - urmati instructiunile furnizate de producatorul aparatelor. Daca utilizati cafetiera  clasica de 8 cesti, va sugeram sa utilizati 3 linguri cu varf de desert de cafea si sa se lase timp de 4-6 minute inainte de cufunda.


Mai multe

Origine: Mai multe, amestecate

Pondere: Slaba

Prajire: Slaba

Gust: Luminata si cu fructe, cu gust de vanilie

Recomandari: Poate fi pregatit la orice metoda, cu sau fara lapte dupa gust

Cand se bea: In dupa-amiaza


Colectia noastra de amestecuri exclusive reuneste boabele de cafea din intreaga lume pentru o serie distinctiva de gusturi pur si simplu, pe care nu o veti găsi in alta parte. In acest an, am adaugat Chelsea Espresso nostru de colectie - conceput pentru a oferi o ceasca bogata dulce și de fructe, are o luminozitate de catre aromă ceea ce o face perfect pentru baut dupa-amiaza.

Am ales sa amestecam boabele dulci de caramela, Cerrado din Brazilia, cu cele cu gust de fructe din Nicaragua din boabele Cattura, adaugand arome florale delicate de cafea din Etiopia si Kenya. Mediu-slab prajita pentru a evidentia note de nectarine si piersici, are o lumina relazanta cu un indiciu linistitor de dulceata de vanilie.