Mai multe

Origine: Amestec Sud American

Pondere: Plina

Prajire: Tare

Gust: Distinctiv continental

Recomandari: Poate fi pregatit la orice metoda, cu sau fara lapte dupa gust

Cand se bea: Can un moment clasic de chic parzian, se consuma seara


Vivants Bon ii va place aceasta cafea in stil francez, seducator de tare. Francezii sunt renumiti pentru, amestecurile lor de mare prajire cu o tare -lovitura, plina cu ciocolata Dark Bombastic - am echilibrat aceasta aroma grea cu un amestec de-sl nostru foarte propriu, exclusiv de la Whittard. 

Bogate in tonuri, matasoasele de boabele de cafea din Columbia sunt combinate cu boabe dulci si coapte din Brazilia, pentru un amestec care este corpolent si bogat aromat, fara a fi coplesitor. 


Deci, nici un bilet Eurostar la indemana? Stati pe spate, si savurati o ceasca  de cafea pentru a va transporta direct la acea cafenea din strada pariziana ...

Cafe Francais Ground Coffee 

Mai multe

PASSION

Clubul promotiilor lunare


Ethiopia

c  o  m  p  a  n  y

Codul Produsului: 276816   Greutatea Neta 227g/8 oz

Verificati produsele organice

Ingrediente:

100% Cafea Premium Arabica, macinata

Pregatirea unei cupe perfecte:

Pentru a prepara cupa perfecta de cafea cu aroma de vanilie, folositi intotdeauna apa proaspata, pana la procesul de fierbere astfel incat sa nu opariti cafeaua. Aceasta este perfecta pentru utilizarea cu orice tip de filtru de cafea - urmati instructiunile furnizate de producatorul aparatelor. Daca utilizati cafetiera  clasica de 8 cesti, va sugeram sa utilizati 3 linguri cu varf de desert de cafea si sa se lase timp de 4-6 minute inainte de cufunda.