Mai multe

Mai multe

Clubul promotiilor lunare

Verificati produsele organice

Ethiopia

c  o  m  p  a  n  y

PASSION

Pregatirea unei cupe perfecte:

Pentru a prepara cupa perfecta de cafea cu aroma de vanilie, folositi intotdeauna apa proaspata, pana la procesul de fierbere astfel incat sa nu opariti cafeaua. Aceasta este perfecta pentru utilizarea cu orice tip de filtru de cafea - urmati instructiunile furnizate de producatorul aparatelor. Daca utilizati cafetiera  clasica de 8 cesti, va sugeram sa utilizati 3 linguri cu varf de desert de cafea si sa se lase timp de 4-6 minute inainte de cufunda.

Ingrediente:

100% Cafea Premium Arabica, macinata

Codul Produsului: 276808   Greutatea Neta 227g/8 oz


Origine: Amestec Etiopia si Columbia

Pondere: Plina

Prajire: Mediu-Tare

Gust: Distinctiv continental

Recomandari: Poate fi pregatit la orice metoda, cu sau fara lapte dupa gust

Cand se bea: Micul dejun sau cand ai nevoie de un impuls


Din ceea ce am auzit, fondatorul Walter Whittard a fost o persoana dimineata - ei bine, ar trebui sa fie, ca sa stea la cozi pentru pompa de apa pe celebra "Strada Ceaiului" in Aldwych, si sa fie inapoi in timp pentru a deschide usile clinetilor. 

Walter avea nevoie de un amestec puternic pentru ai permite acestuia sa inceapa ziua in adevaratul spirit al Whittard - si ceva ce putea savura pe indelete la aceste oportunitati rare, cand a fost lasat sa se amâna zorile dribleze. 

Am recreat amestecul de dejun favorit al lui Walter cu o baza de boabe de cafea din ce in ce mai populare columbiene, combinate cu complexitatea aromatica de fasole din Etiopia. Rezultatul este un profil puternic, dar gust subtil, cu note de ciocolata cu lapte, si chiar un indiciu de fructe  si o lingura de gem. Mediu prajita, cu o forta de aroma mentinand  in acelasi timp o netezime matasoasa, acesta este o revigorare imediata, atat de corpolenta, perfecta pentru a o consuma  toata ziua ...

Breakfast Blend Ground Coffee