Mai multe

Mai multe

Clubul promotiilor lunare

Verificati produsele organice

Ethiopia

c  o  m  p  a  n  y

PASSION

Pregatirea unei cupe perfecte:

Pentru a prepara cupa perfecta de cafea cu aroma de vanilie, folositi mereu apa proaspata, pana la procesul de fierbere astfel incat sa nu opariti cafeaua. Aceasta este perfecta pentru utilizarea cu orice tip de filtru de cafea - urmati instructiunile furnizate de producatorul aparatelor. Daca utilizati cafetiera  clasica de 8 cesti, va sugeram sa utilizati 3 linguri cu varf de desert de cafea si sa se lase timp de 4-6 minute inainte de cufunda.

Ingrediente:

100% Cafea Premium Arabica, macinata

Codul Produsului: 307546   Greutatea Neta 3 x 85g


Am luat peste un secol de inovatii, dar este corect sa spunem ca am insusit arta de a praji. Procesul nostru este special conceput pentru a completa calitatile boabelor de cafea originale-verzi, creiind o gamă subtila de arome pentru a se potrivi cu fiecare caracter. Ce e mai mult, pentru a garanta cea mai mare prospetime asteptam pana cand boabele sunt in siguranta in Marea Britanie inainte de a le praji - la urma urmei, rabdarea este o virtute, chiar daca nu putem astepta cand o vom savura ...

Arta de colectie sarbatoreste trei cafele din categoria medie pana la mare prajire, prezentate in a noastre frumoase noi caddies de cafea. Cei care iubesc cafeaua lor tare si aromata, va oferim boabele de cafea gigantice a Guatemalei Elephant, lovitura dulce, picanta de Monsoon Malabar, iar bogatia de velvet de Santos si Java. Provenite de la tarile precum India, America de Sud si Indonezia, am calatorit in lume pentru a urmari cele mai bune boabe pentru o prajire de necontestat.


Inaltime: 14 cm

Latime: 30.5cm

Art of Roast Ground Coffee Caddies