Mai multe

Mai multe

Clubul promotiilor lunare

Verificati produsele organice

Ethiopia

c  o  m  p  a  n  y

PASSION

Pentru o infuzare perfecta:

Pentru o cupa perfecta de ceai masurati 1 pachetel de ceai (in jur de 2.5g)  ce vine sa serveasca 1 persoana. Se toarna peste apa fiarta proaspata si se sala timp de 3-4 minute. A se consuma cu sau fara lapte, dupa gust. 

Ingrediente:

70% Ceai negru, 29% ceai verde, 1% aroma de bergamota 

Codul Produsului: 271098 Greutatea Neta 125g/4.41 oz


Origine: Din mai multe tari

Tip Frunze: Ceai negru si ceai verde cu iasomie

Gust: Puternic si neted

Consum: Cu sau fara lapte

Infuzare: 3-4 minute, in functie de dorinta/gust

Cand se bea: Dupa-amiaza


Afternoon Tea este un ceai  clasic Whittard și unul din amestecurile originale ale companiei. Este ceaiul care se bea ca drept ritual chintesenta engleză, ceai de dupa-amiaza.


Pentru a face acest ceai de dupa-amiaza, drept un ceai aromat si fermecator, frunzele negre din China sunt amestecate cu un ceai verde cu iasomie traditional. Aroma de bergamota se adauga apoi sa-i dea aroma parfumata delicata. Castigatorul de aur a GREAT TASTE AWARD in 2012, judecatorii l-au descris ca avand "frunze de bună calitate oferind note bogate, eucalipt cald."


Afternoon Tea Whittard este doar ceea ce se spune - ceaiul perfect pentru dupa-amiaza. Serveste-l cu sandwich-uri delicate si prajituri pentru a recrea frumoasa traditie britanica, sau pur si simplu pe cont propriu sau cu biscuiti sa va bucure impreuna cu o sesiune de chat cu prietenii dva. Poate fi pregatit fara lapte, desi il puteti prepara un pic mai puternic si sa adauga-ti lapte, daca doriti.


Inaltime: 15cm

Latime: 9 cm

Adancime: 8 cm

Afternoon Blend 50 pliculete ceai negru