Aceasta selectie eleganta a celor mai bine vandute ceaiuri verzi fine Whittard, fac un cadou minunat pentru orice consumator de ceai. Perfect pentru oricine ce cauta ceva mai diferit, acesta combina ceaiuri fine negre cu petale adevarate uscate, condimente si fructe pentru a crea amestecuri care arata si au un miros uimitor, iar un gust nu de pe acesta lume. 

Infuzat cu arome imbatatoare de citrice si cuisoare, ceaiul Spice Imperial este un ceai bogat, exotic cu o aroma care te transporta la pietele fiebinti de condimente, a drumurilor vechi comerciale. Poate fi consumat atat ca o bautura calda pe timp de iarna cat si rece cu o multime de fructe ca o bautura racoritoare in zilele fierbinti de vara.

Pentru ceaiul English Breakfast, Whittard, a combinat ceaiul negru cu petale de trandafir pentru a crea o aroma asemanatoare cu un trandafir proaspat, inflorit intr-o gradina engleza. Usor uscat si racoritor, este un ceai perfect dupa cina. 


Un ceai negru si presarat cu petale de flori si aroma de trandafir, capsuni si lotus, Piccadilly Blend, combina cele mai bune arome britanice si orientale, cu rezultate exceptionale. Amestecul de frunze si flori arata frumos, ce o face drept o bautura incantatoare ce poate inveseli orice dupa-amiaza.


Aceste ceaiuri sunt prezentate in cutii imprimate cu modele exclusive Whittard care surprind caracterul fiecarui ceai verde. Se privesc de minune in bucatarie, in timp ce cutiile pastreaza ceaiul proaspat si poate fi folosit din nou si din nou. 


Inaltime: 7.5 cm

Lungime: 17.5 cm

‚ÄčAdancime: 6.5 cm


Ethiopia

c  o  m  p  a  n  y

PASSION

Codul Produsului: 306225   Greutate neta 3 x 25g

Selectie Fina de Ceai Negru

Clubul promotiilor lunare

Pentru o infuzare perfecta:

In mod perfect, incalziti ceainicul cu un strop de apa calda. Folositi o lingurita de ceai (in jur de 2 g) la o cana  sau 2-3 lingurite de ceai la un ceainic ce serveste 6 persoane si folositi intodeauna apa proaspata si fiarta. Sa se infuzeze 3-5 minute, in functie de gust/dorinta. Se serveste, cu sau fara lapte.

Mai multe

Mai multe

Verificati produsele organice

Ingrediente:

Piccadilly- ceai negru, hibiscus, arome, petale de albastrea; English Rose - ceai negru aromat cu petale de trandafir; Spice Imperial - ceai negru, coaja de citrice, aroma, cuisoare, flori de sofran, bucati de vanilie.