Mai multe

Mai multe

Clubul promotiilor lunare

Verificati produsele organice

Ethiopia

c  o  m  p  a  n  y

PASSION

Include:

56.7g de fiecare x 6: Costa Rica, Mocha Djimmah, Santos & Java, After Dinner, Cafe Francais si Breakfast Blend.

Pentru o infuzare perfecta:

In mod perfect, incalziti ceainicul cu un strop de apa calda. Folositi 1 lingurita de ceai (in jur de 2 g) la o cana  sau 3-4 lingurite de ceai la un ceainic ce serveste 6 persoane si folositi intodeauna apa proaspata si fiarta. Sa se infuzeze 3-5 minute, in functie de gust/dorinta. Se serveste, cu sau fara lapte. Sa se fiarba in conformitate cu instructiunile individuale.

Codul Produsului: 281428   Greutate neta 6 x 56.7g


Explorati unele dintre cele mai bune cafele din lume cu colectia de nivel mondial de la Whittard. Un cadou frumos pentru orice iubitor de cafea, acesta ofera o mare introducere a unor arome noi si interesante. Oportunitatea perfecta de a gusta o selectie de amestecuri.

Contine cafele macinate, cu tarii diferite, de la slaba-medie pana la tare. Printre cafele se numara o dulce si buna Costa Rica ce este slab-medie de tarie, moale si frunctifera Mocha Djimmah ce are o tarie medie-slaba, Santos Java care este tare prajita, After Dinner ce este recunoscuta pentru dulcimea sa naturala dar totusi tare prajita, Cafeaua Francais ce denota un gust bogat si complex cat si aromata Breakfast Blend ce este la fel tare prajita insa cu o aroma de fructe.


‚ÄčInaltime: 1.5 cm

Latime: 31 cm

Adancime: 4.5 cm

Selectie de Cafea Cadou