Clubul promotiilor lunare

Ethiopia

PASSION

Pentru o infuzare perfecta:

Masurati 1/2 lingurita de ceai in infuzator pentru o ceasca sau adaugati 3-4 linguriti de ceai la un ceainic ce serveste 6 persoane. Se toarna apa proaspat fiarta si se lasa sa se infuzeze 3-4 minute. Se toarna printr-o sita. Adaugati lapte sau lamaie la dorinta.

Codul Produsului: 292318   Greutatea Neta 125g/4.41 oz

Ceai Fin Dupa-Amiaza si Infuzor 

Mai multe

Mai multe

Verificati produsele organice

c  o  m  p  a  n  y

Ingrediente:

83.2% Ceai Negru, 15.8% ceai verde, 1% bergamota.


Origine: Mai multe, imbinate

Tip Frunze: Ceai negru si ceai verde cu iasomie

Gust: Puternic si neted

Consum: Slab fara lapte sau tare cu lapte

Infuzare: 3-5 minute, in functie de dorinta/gust

Cand se bea: Dupa-amiaza lenoasa


Ceaiul Afternoon (dupa amiaza) este un clasic adevarat si unul din anestecurile originale Whittard. Este un ceai ce se consuma ca ritual englez, dupa-amiaza. 


Pentru a face acest ceai dupa-amiaza, unul mai aromat si fermecator, frunzele de ceai negru din China sunt amestecate cu un ceai verde de iasomie traditional. Aroma de bergamota se adauga mai apoi pentru ai da o aroma parfumata si delicata. Castigatorul de Aur al The Greate Taste Awards din 2012, a fost caracterizat ca un ceai "cu frunze de calitate inalta, ce da note bogate de eucalipt".


Ceaiul Afternoon este ceea ce se spune despre el - perfect pentru dupa-amiaza. Serviti-l cu sandwich-uri si prajituri pline de gratie pentru a recrea o frumoasa traditie britanica, sau pur si simplu pe cont propriu sau cu biscuiti pentru a va bucura de o vorba buna cu prietenii. Se consuma perfect si fara laptee, desi il puteti pregati mai tare si ca urmare sa adaugati lapte. 


Inaltime: 21cm

Latime: 9 cm

Adancime: 8 cm‚Äč