Mai multe

Mai multe

Clubul promotiilor lunare

Verificati produsele organice

Ethiopia

c  o  m  p  a  n  y

PASSION

Include:

50g de fiecare / 20 pliculete de ceai: Whittard Original, English Breakfast, Afternoon Earl Grey, Darjeeling, Gunpowder, Lapsang Souchong si Orange Pekoe.

Pentru o infuzare perfecta:

In mod perfect, incalziti ceainicul cu un strop de apa calda. Folositi 1 pliculet de ceai (in jur de 2 g) la o cana  sau 3-4 pliculete de ceai la un ceainic ce serveste 6 persoane si folositi intodeauna apa proaspata si fiarta. Sa se infuzeze 3-5 minute, in functie de gust/dorinta. Se serveste, cu sau fara lapte. Sa se fiarba in conformitate cu instructiunile individuale.

Codul Produsului: 281865   Greutate neta 9 x 50g


Explorati unele dintre cele mai bune ceaiuri din lume cu colectia de nivel mondial de la Whittard. Un cadou frumos pentru orice iubitor de ceai, acesta ofera o mare introducere a unor arome noi si interesante.

Oferind un spectru minunat de gusturi distincte, colectia are ceaiuri pentru orice ocazie si orice ora din zi. Amestecurile clasice precum Whittard Original, English Breakfast, Afternoon Earl Grey, sunt alaturate delicatului ceai din India, Darjeeling. Ceaiurile chineze precum Gunpowder si Lapsang Souchong sunt distinct de dulci, in timp de Sri Lanka ofera luminosul si deosebitul Orange Pekoe.


Cadoul perfect pentru iubitorii de ceai, unde fiecare ceai este prezentat intr-o cutie frumoasa imprimata cu modele inspirate de imagini de fundale original victoriene.


​Inaltime: 15.5 cm

Latime: 33.4 cm

Adancime: 10 cm

Cea mai Fina Colectie de Ceai